Plink, Plink, Mazzobel... - Doin My Time

Alicona

Det finns mycket som man kan jobba med och det är en hel del som är kul att hålla på med, det gäller att hitta det som man själv tycker är bra och roligt. Så det kan man göra om man kollar runt lite och så kan man prova på lite olika saker så att man vet vad det är som man tycker är kul att hålla på med. Man kanske  tar en kurs i något som man tycker är kul och intressant och som man känner är något som man skulle kunna jobba med.
Ja det gäller att hitta det som man tycker är spännande och roligt. Och det finns ju väldigt mycket att välja på när det kommer till jobb.

Hitta det som passar dig

Ja  vi är ju alla olika och tycker att det är kul med olika saker så för någon så kanske det roligaste dom finns är att jobba i butik eller som frisör och för andra så kanske det är att jobba med mätsystem som alicona , så man får se till att hitta det som man känner är det som man tycker är roligast och mest givande. För om det inte känns givande så är det inte så kul och roligt att hålla på med det. Ja det kan vara bra att hitta saker som man tycker är kul och jobba med det. 
Och sen så kan man ju ändra sig och tycka att ett jobb är väldigt kul just nu och  sen så vill man hitta på något annat en annan dag. Ja det är bra att man kan byta och hitta något annat som man kan göra och det är ju kul när man hittar på saker som man tidigare inte har gjort och sen få börja jobba med det. 
Ja det finns verkligen så mycket skoj som man kan göra och hitta på.